Adres

 

 

NL Doet 2019

Pluktuin de Bosrand doet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 wederom mee met NL Doet, de landelijke vrijwilligersdagen. Er zijn weer diverse klussen te doen. Jouw hulp hierbij zou zeer welkom zijn. Kom je ook helpen? Je kunt je opgeven via www.NLDoet

 

Aanleg van compostbakken (in samenwerking met Stichting de Bosrand Wageningen)

In samenwerking met Stichting de Bosrand Wageningen willen we tijdens NLdoet 3 een aantal nieuwe compostbakken gaan maken als aanvulling op de al aanwezige 3 compostbakken. 3 bakken blijkt onvoldoende voor een tuin met deze oppervlakte.

We willen de nieuwe bakken op een andere plek in de Pluktuin maken dan de huidige zodat we minder hoeven te lopen met het tuinafval en later met het uitrijden van de gemaakte compost.

Indien er nog tijd over is willen we ook de bestaande 3 compostbakken renoveren. Sommige palen en planken hiervan dienen vervangen te worden.

 

Bouwen overkapping/pergola

Tijdens Burendag 2018 hebben we een begin gemaakt met de bouw van een pergola. De poeren zijn geplaatst, maar nu moeten nog de palen, ring met dwarsbalken worden geplaatst.  Van de pergola kunnen we tijdens het seizoen d.m.v. een zonnezeil of tentdoek een overkapping maken. In de toekomst hopen we hier een binnenruimte met veranda van te mogen maken.

Het zijn zware houten palen. We zoeken voor deze klus minimaal 3 sterke mannen/vrouwen. 

 

Egaliseren en tegelen terras

Deel van toekomstig terras moet nog worden geegaliseerd en betegeld. Er moet nog ongeveer 6 bij 5 meter worden gedaan (van de 10 bij 5).

 

Tuinonderhoud; onkruid wieden, spitten, snoeien en compost uitrijden

 Tuinonderhoud. Dit bestaat vooral uit onkruid wieden, maar mogelijk ook nog uit snoeien, compost uitrijden, planten.

Frambozen seizoensklaar maken o.a. onkruid wieden

Stuk met frambozen planten (7 rijen van iedere 0,5 m breed en 20 m lang) onkruid vrij maken. Draden voor netten opnieuw spannen. Aantal palen voor het opbinden van de frambozen vernieuwen.

We zien je graag op 15 of 16 maart.

Zoeken

Webshop                Cadeaubon
webshop  overzicht bonnen
 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops              Groepen

blok 2 web    PluktuinDeBosrandGroep 1

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea

high tea web 

Moordspel

moordspel

JS FlexSlider NLdoet