Adres

 

 

logo stichting 8 web 200 

Stichting de Bosrand Wageningen is 9 maart 2017 opgericht.

Zie voor meer informatie ook de website www.stichtingdebosrandwageningen.nl

 

De Stichting heeft als doel:

 1. Het bevorderen van sociaal en duurzaam verantwoorde landbouw en in het bijzonder een bijdrage hieraan leveren binnen Pluktuin de Bosrand te Wageningen, hierna ook te noemen: "de Pluktuin";

 2. Het creëren van een prettige werk- en verblijfsplaats en het organiseren van verbindende activiteiten voor de vrijjwilligers en bezoekers van de pluktuin;
 3. Het bevorderen van natuurbesef en natuurbeleving in het bijzonder binnen de Pluktuin;

 4. Mogelijkheden te creëren van kleinschalige landbouwzorg binnen de Pluktuin of binnen een - nog op te richten - groter samenwerkingsverband op het gebied van landbouwzorg in Wageningen.

En het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn. 

De Stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door:

  1. In de activiteiten van de pluktuin te participeren. De uitwerking van deze participatie wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst met het bedrijf Pluktuin de Bosrand;
  2. Het verrichten van alle handelingen die in de ruimste zin van het woord met genoemde doelen verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn

Het vermogen van de Stichting zal gevormd worden door: 

  1. subsidie en donaties;

  2. schenkingen, erfstellingen en legaten;

  3. alle andere verkrijgingen en baten;

  4. de inkomsten uit het vermogen van de Stichting.

Bestuursleden gezocht:

De Stichting is opgericht met 3 bestuursleden, te weten Marina, Frits en Evelien. Op dit moment is helaas alleen Frits nog bestuurslid. De stichting zou nog een, liefst twee ervaren bestuurder(s) kunnen gebruiken. Draagt u de stichting een warm hart toe en zou u eventueel een bestuursfunctie willen vervullen neem dan contact op met Frits (de secretaris van de stichting) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of binnenkort via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligers gezocht:

Pluktuin de Bosrand is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen werken aan een mooie bloemen-  fruit- en theetuin en hier genieten van de tuin, de contacten en het schitterende uitzicht. 

Het opzetten van de pluktuin en het onderhoud ervan kost heel veel tijd. Hulp hierbij is van harte welkom. Ook eenmalig een paar uurtjes hulp is zeer welkom! We proberen de tuin zo veel mogelijk op orde en seizoensklaar te maken. Er zijn allerlei klussen te doen, lichtere en zwaardere klussen. Wilt u ook lekker buiten werken en helpen de pluktuin verder te ontwikkelen of te onderhouden kom dan langs bij de pluktuin om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op met de stichting via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrienden en sponsors gezocht:

Word vriend van St. de Bosrand Wageningen of sponsor ons!

 

Voor het duurzaam beheer en onderhoud van de tuin, het creëren van een prettige werk- en verblijfsplaats en het organiseren van activiteiten hebben wij jaarlijks geld nodig. Uw steun is hierbij onontbeerlijk. 

U kunt ons al helpen door een bijdrage per maand (bijvoorbeeld 1 euro per maand) of een eenmalige bijdrage.

U kunt u bijdrage overmaken naar IBAN NL37 RBRB 0955 3023 15 t.n.v. Stichting de Bosrand Wageningen o.v.v. bijdrage stichting.

Binnenkort volgt hier een aanmeldingsformulier om vriend van de stichting te worden.

Door uw bijdrage helpt u Stichting de Bosrand Wageningen bij het creëren van een prachtige plek waar u bloemen, fruit of theekruiden kunt plukken, kunt genieten van de tuin en het uitzicht, kunt ontspannen en genieten bij een van de activiteiten in de tuin.

U kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de pluktuin via de Facebookpagina van  Stichting de Bosrand Wageningen en de FB pagina van Pluktuin de Bosrand.

Wij zijn u enorm dankbaar voor uw steun en meeleven! *

Projecten

Geplande projecten 

- NL Doet op vrijdag 11 maart 2022 en/of zaterdag 12 maart 2022  van 9.00 - 17 uur:  Maken van constructie voor aanbinden van de kiwibessen.

 

Gerealiseerde projecten

Op de website www.stichtingdebosrandwageningen.nl ziet u overzicht van onze gerealiseerde projecten. 

Zoeken

Webshop                Nu te plukken
webshop      blok 2 plukken web
 
  Cadeaubon          Abonnement

overzicht bonnen      IMG 3190 abonnement web

 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops           Yogales  

blok 2 web    20190612 091102 web

 

Groepen            Combi arrangement

PluktuinDeBosrandGroep 1      PluktuinDeBosrandGroep 3

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea                    Picknick

high tea web      PluktuinDeBosrandGroep 2

Moordspel               Duurzaam

moordspel    IMG 6294