Adres

 

 

Ingredienten

300 gr bloemblaadjes van de roos
1 fles witte wijn
300 gr bramen
300 gr bosbessen
300 gr abrikozen
100 gr vlierbessen
1 fles champagne of sekt.

Voorbereiding

Doe de rozenblaadjes in een pot, schenk er
de wijn over, sluit de pot en laat het geheel
een paar uur trekken.


Bereiding

Was de bramen, bosbessen en vlierbessen voorzichtig en laat de vruchten uitlekken. Ontpit de abrikozen en snijd ze in dunne reepjes.
Doe alle vruchten in een bowlschaal en hussel ze voorzichtig door elkaar. Zeef de rozenblaadjes uit de wijn en schenk de wijn over de vruchten. Schenk ook de champagne of sekt erbij.

Strooi tenslotte wat rozenblaadjes over de bowl en serveer de fruitige nazomerdrank direct.

 

Zoeken

Webshop                Nu te plukken
webshop      blok 2 plukken web
 
  Cadeaubon          Abonnement

overzicht bonnen      IMG 3190 abonnement web

 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops           Yogales  

blok 2 web    20190612 091102 web

 

Groepen            Combi arrangement

PluktuinDeBosrandGroep 1      PluktuinDeBosrandGroep 3

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea                    Picknick

high tea web      PluktuinDeBosrandGroep 2

Moordspel

moordspel