Adres

 

 

Aanbod bloemen

In de pluktuin is een ruim aanbod aan diverse soorten duurzaam geteelde snijbloemen. Afhankelijk van het seizoen zijn er ondermeer: Acanthus, Akelei, Amaranth, Amni Majus, Asters, Astilbe, Campanula, Chelone, Cosmea (enkelbloemige en dubbelbloemige), Daglelies, Dahlia's, Dille, Distels, Dropplant (paars en wit), Duizendblad, Echinacea, Gipskruid, Gladiolen (gewone en abestijnse), Grassen, Goudsbloem, Guldenroede, Heleniums (zonnekruid), Herfstanemonen, Herfstasters, Irissen, Juffertje in 't groen (blauw en wit), Kaasjeskruid, Korenbloemen (vaste blauwe en 1 jarige blauwe en zwarte), Lelies, Leeuwenbek, Lupine, Margrieten, Meisjesogen, Monnikskap, Penstemon, Persicaria, Pioenrozen, Phlox, Prikneus, Reukerwten, Ridderspoor, Rozen, Salvia, Scabiosa, Scharnierbloem, Sedum, Venkel (groen en donkerbladig), Veronica, Vingerhoedskruid, Vrouwenmantel, Wederik, Zeeuwsknoopje, Zilverkaars, Zinnia's, Zonnebloemen, Zonnehoed, Zonnekroon en nog veel meer. Per jaar kan het assortiment iets verschillen. Wat er op het moment te plukken is, is afhankelijk van het seizoen. Een voorbeeld; in het voorjaar heeft u ondermeer akelei, vaste korenbloemen en irissen. In juli en augustus is het hoogtij in de pluktuin en heeft u een ruime keuze. In het najaar heeft u ondermeer dahlia's, herfstasters en herfstanemonen.

Onder het kopje fotoarchief bloemen ziet u een aantal van de in de pluktuin verkrijgbare bloemen.

Nadat u geplukt heeft wordt de prijs van de bloemen bepaald. Met uitzondering van enkele bloemen (zoals pioenrozen, dahlia's, hortensia's, siererwten en zonnebloemen) welke per bloemstengel gaan (minimale afname 10 stengels), wordt de prijs van de meeste bloemen aan de hand van de omvang van de stelen van het boeket bepaald. Op deze manier betaald u voor bloemetjes met dunne stelen minder dan voor grote bloemen met zware stelen. De omvang van de stelen wordt bij, strak samen gehouden, boeket aan de onderkant gemeten  met behulp van ringen van verschillende diameters. Wilt u een boeket wat groter is, dan kan dat natuurlijk ook altijd. Prijs wordt dan apart bepaald. Dahlia's gaan per bloemstengel. Door de dikke stengels van de dahlia's zou u als u per diameter betaald anders meer kwijt zijn.

Cadeaubonnen, leuk om iemand voor een verjaardag of als bedankje mee te verrassen.

Bestellen en/of bezorgen van boeketten

U kunt uw boeket ook telefonisch of via de e-mail bij ons bestellen. Per e-mail minimaal 1 dag van te voren bestellen.

Uw boeket kan in Wageningen of Bennekom worden thuis bezorgd. Hiervoor rekenen wij 5,- euro bezorgkosten. 

 

Spelregels voor het plukken en houdbaarheidstips voor de bloemen

Hieronder volgen een aantal spelregels om het plukken goed te laten verlopen, plus aantal houdbaarheidstips voor de bloemen..

Zoeken

Webshop                Nu te plukken
webshop      blok 2 plukken web
 
  Cadeaubon          Abonnement

overzicht bonnen      IMG 3190 abonnement web

 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops           Yogales  

blok 2 web    20190612 091102 web

 

Groepen            Combi arrangement

PluktuinDeBosrandGroep 1      PluktuinDeBosrandGroep 3

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea                    Picknick

high tea web      PluktuinDeBosrandGroep 2

Moordspel               Duurzaam

moordspel    IMG 6294