Adres

 

 

Het opzetten van de pluktuin en het onderhoud ervan kost heel veel tijd. Hulp hierbij is van harte welkom. Als gevolg van een een sprong om de nek door een autistische jongen is in 2015 mijn knie uit de kom geschoten en heb ik permanent knieletsel opgelopen. Hierdoor heb ik zelf geruime tijd weinig a niets in de tuin kunnen doen. Ondanks de geweldige inzet van een aantal vrijwilligers is de tuin gedurende die periode toch wat verwilderd. Er zijn al veel herstelwerkzaamheden uitgevoerd, maar er moet ook nog het nodige gebeuren om de tuin weer helemaal op orde te krijgen. Helaas is mijn knie permanent beschadigd en kan ik niet meer als voorheen het zware werk in de tuin doen. Extra tuinhulp zou om te tuin weer op orde te krijgen (en te houden) heel erg welkom zijn. Heeft u tijd om in de tuin te komen helpen, heel erg graag. Ook een enkele keer een paar uurtjes hulp is meer dan welkom.  Behalve vrijwilligers voor tuinwerk zoeken we ook vrijwilligers voor diverse andere klussen als voor assisteren bij workshops, fruit oogsten, pr en marketing enz. Meer informatie vind u onder het tabblad vrijwilligers.

 

Wilt u ook lekker buiten werken en helpen de pluktuin verder te ontwikkelen of te onderhouden kom dan langs bij de pluktuin om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op met mij, Petra Lenskens telefonisch ( 06-49958208) of via het contactformulier.

 

Daarnaast worden er tijdens het seizoen een aantal werkdagen georganiseerd (meestal de woensdagmiddag en/of de zaterdag). Hierbij werk je (als je dat wilt) samen met anderen die, net als jij, van tuinieren houden.

Voor de actuele data kijk bij Agenda

 

 

 

 

Zoeken

Webshop                Nu te plukken
webshop      blok 2 plukken web
 
  Cadeaubon          Abonnement

overzicht bonnen      IMG 3190 abonnement web

 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops           Yogales  

blok 2 web    20190612 091102 web

 

Groepen            Combi arrangement

PluktuinDeBosrandGroep 1      PluktuinDeBosrandGroep 3

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea                    Picknick

high tea web      PluktuinDeBosrandGroep 2

Moordspel               Duurzaam

moordspel    IMG 6294