Adres

 

 

In samenwerking met Stichting de Bosrand Wageningen vindt op zondag 29 september van 13.00 uur tot 17.00 uur bij pluktuin de Bosrand een burendag plaats. Het is de bedoeling om tijdens de burendag twee opbergbankjes te timmeren voor het kinderspeelgoed.

Wil u tijdens burendag wel komen helpen maar niet klussen? Misschien heeft u wel groene vingers? Tijdens de burendag willen we ook tuinonderhoud plegen. We willen  onkruid wieden, woekeraars uitgraven, bessen snoeien. Daarnaast willen we ons tuinmeubilair opknapbeurt geven en in de olie zetten.

 

Mensen die in de buurt wonen of wel eens langs de pluktuin wandelen of fietsen, worden uitgenodigd om een kijkje te nemen in de pluktuin en mee te helpen met een van de klusssen.  De middag wordt afgesloten met een gezellig samen zijn  onder het genot van een drankje.

 

Als je van plan bent te komen, geef je dan op via de website van burendag, rechtstreeks bij de pluktuin, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor het tuinonderhoud is eigen (tuin)gereedschap meenemen handig, zodat meerdere mensen tegelijk kunnen werken.

Graag tot zondag de 29e september, Petra

Zoeken

Webshop                Cadeaubon
webshop  overzicht bonnen
 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops              Groepen

blok 2 web    PluktuinDeBosrandGroep 1

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea

high tea web 

Moordspel

moordspel