Adres

 

 

Pluktuin Sayuran (Sayuran is de Indonesisch woord voor groenten).

 

Pluktuin Sayuran is een nieuwe groente pluktuin in Wageningen. We telen de groenten volgens agroecologische principes; dat betekent het minimaliseren van externe inputs, geen gebruik van chemische middelen, en investeren in biodiversiteit en langdurige bodemvruchtbaarheid, door bijvoorbeeld methoden als 'niet spitten', mulching en toepassen van tussen beplanting.

Ook een belangrijk onderdeel van de agroecologie is de manier van verkoop: we verkopen rechtstreeks aan de consument, de grond is ons 'supermarktschap'. We telen diverse soorten groenten. Mensen kunnen komen plukken wat ze nodig hebben, en betalen per gewicht of per stuk, afhankelijk van het product.

Voor Pluktuin Sayuran gelden (t.o.v. Pluktuin de Bosrand) beperktere openingstijden. U kunt op woensdag en vrijdag van 12.30 tot 17.30, zaterdag van 11 tot 17 uur en zondags gedurende het aardbeienseizoen van 11 tot 16 uur groenten komen plukken. Op dinsdags en donderdags kunt u helaas geen groenten plukken.

Meer informatie over Pluktuin Sayuran, de openingstijden  en wat er op dit moment aan groenten te plukken is vind u op de website http://pluktuinsayuran.nl

Zoeken

Webshop                Nu te plukken
webshop      blok 2 plukken web
 
  Cadeaubon          Abonnement

overzicht bonnen      IMG 3190 abonnement web

 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops           Yogales  

blok 2 web    20190612 091102 web

 

Groepen            Combi arrangement

PluktuinDeBosrandGroep 1      PluktuinDeBosrandGroep 3

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea                    Picknick

high tea web      PluktuinDeBosrandGroep 2

Moordspel

moordspel