In samenwerking met Stichting de Bosrand Wageningen vieren we in de pluktuin de Burendag "Wroet en Groet"

 

In pluktuin de bosrand vindt op zondag 24 september van 13.30 uur tot 17.00 uur een burendag plaats. 

 

Het is de bedoeling om het rustpunt op te knappen. Het rustpunt is een plek speciaal voor wandelaars en fietsers om even bij te komen van hun inspanningen en waar ze zelf thee en koffie kunnen zetten. Tijdens de burendag willen we o.a. 2 houten kastjes  timmeren (een koffiekast en en verkooppunt voor het fruit en de bloemen) en deze verven. Daarnaast willen we onkruid wieden, woekeraars uitgraven en aantal nieuwe planten aanplanten.

Heeft u geen groene vingers, dan kunt u bijvoorbeeld bestaande kasten verven (en daarbij groene vingers krijgen) of meubels opknappen.

 

Mensen die in de buurt wonen of wel eens langs de pluktuin wandelen of fietsen, worden uitgenodigd om een kijkje te nemen in de pluktuin en mee te helpen met een van de klusssen.  De middag wordt afgesloten met een gezellig samen zijn  onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Als je van plan bent te komen, geef je dan op rechtstreeks bij de pluktuin of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Eigen (tuin)gereedschap meenemen is handig, zodat meerdere mensen tegelijk kunnen timmeren en klussen.

Graag tot zondag, Petra

Zoeken