Adres

 

 

 

Welkom bij Pluktuin de Bosrand

 

De pluktuin is op dit moment nog voor de winter gesloten. In april gaan we beperkt open, er is dan alleen rabarber te koop en u kunt op een mooie dag dan komen thee drinken. Vanaf eind mei zijn we weer regulier open en zien we u graag (weer) in de pluktuin. De exacte openingsdatum is afhankelijk van het seizoen/weer en volgt t.z.t. op de website.

Bij bloemen en kleinfruit pluktuin de Bosrand aan de Dorskampweg in Wageningen bent u van harte welkom om uw eigen boeket te plukken of fruit te oogsten en tussendoor - onder het genot van een kopje koffie of thee - van het schitterende uitzicht over de Wageningse Eng te genieten. In de pluktuin kunt u in de theepluktuin uw eigen kruiden of bloemen plukken om kruidenthee van te zetten. In de theetuin (alleen bij mooi droog weer) zijn er naast de gekochte koeken en brownies van Brownies & Downies uit Wageningen ook geregeld eigen gebakken scones/muffins of monchoutaart (aanbod varieert). 

Wilt u weten wat er op dit moment te plukken is in de pluktuin kijk dan bij het tabblad nu te plukken of op het bord bij de ingang van de pluktuin. Wilt u om het milieu te sparen voor het fruit zo veel mogelijk uw eigen bakjes meenemen.

 

Openingstijden winterperiode:

De pluktuin is gedurende de winterperiode tijdens mooie, droge dagen geregeld open om de tuin te bezoeken of om een kopje thee, koffie te komen drinken en van het uitzicht te genieten.

Het rustpunt is tijdens de winterperiode geopend als we in de pluktuin aan het werk zijn. Dit is - indien niet stort of vriest - over het algemeen di t/m vr tussen 9 en 16 uur en geregeld in het weekend.

 

Openingstijden plukseizoen:

De pluktuin is van eind mei 2018 tot nachtvorst (meestal begin november) open op:

dinsdag t/m  vrijdag 12.30 - 16.30.  I.v.m. de wintertijd nog maar tot half 5 geopend!

zaterdag 11.00 - 16.30 

zondag bij droog weer geregeld open van 11.00 tot 16.00. De zondagsopeningen komen vlak van te voren op de website en het bord bij de tuin te staan.

Maandags is de pluktuin gesloten. 

Gedurende een onweersbui is de pluktuin, i.v.m. de veiligheid, tijdelijk gesloten.

Groepen: op afspraak

 

Entree pluktuin*:

* De entreeprijs gaat van het door u aan bloemen, fruit of thee bestede bedrag af tot maximaal het door u bestede bedrag. Besteed u minder dan de entreeprijs, dan krijgt u geen geld retour.

  plukseizoen  winterperiode
vanaf 12 jaar 2,50 p.p 1,50 p.p
4 tot 12 jaar (plukken onder begeleiding van volwassenen) 1,50 p.p 1,-   p.p.
tot 4 jaar (nog niet zelf plukken) onder begeleiding volwassenen  gratis  gratis
abonnees en vaste klantenpashouders  gratis  gratis

 

Borg snoeischaartjes: 10,- per schaartje. Maar u kunt ook uw eigen scherpe snoeischaar meenemen. Liever geen mesjes gebruiken. 

U kunt in de pluktuin NIET PINNEN. Wilt u zoveel mogelijk met klein geld of gepast papiergeld betalen.

U kunt bij ons ook terecht voor het volgen van een leuke groene workshop

Plukken kan ook in combinatie met een picknick- of tuinfeestarrangement zie tabblad groepen.   

Vind u het leuk om te helpen met het ontwikkelen of onderhouden van de tuin? Meldt u aan als vrijwilliger. Uw hulp is meer dan welkom.

Het is toegestaan om voor privegebruik foto's in de pluktuin te maken. Plaatsing op social media alleen toegestaan onder vermelding van de locatie. Voor het maken van professionele foto's, zakelijk gebruik van de foto's of het maken van (bruids)rapportages dient u vooraf toestemming te vragen en hiervoor wodt een vergoeding gerekend. Bij plaatsing van foto's en video's dient de locatie te worden vermeld. 

Bezoek van de tuin is voor eigen risico.

Wilt u op de pluktuin niet roken.

Honden zijn welkom, mits aangelijnd.  

Zoeken

 Webshop                Cadeaubon
webshop  overzicht bonnen
 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops              Groepen

blok 2 web    PluktuinDeBosrandGroep 1

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3